Personvernerklæring

Personopplysninger

Gitarsenteret AS er opptatt av personvernet ditt, og vi ønsker å beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Målet vårt er å følge gjeldende lover og forskrifter om vern av personopplysninger. Gjennom denne personvernerklæringen ønsker vi å klargjøre hva slags personopplysninger vi samler inn, og hvordan disse brukes.

Når du gjennomfører et kjøp hos brahandel.no, eller på andre måter oppgir dine personopplysninger på nettstedet, samtykker du i behandlingen av personopplysninger som beskrevet nedenfor.

 

Ansvarlig for behandling av dine personopplysningerpersonopplysninger
Gitarsenteret AS - eier av nettbutikkene brahandel.no og gitarsenteret.no
organisasjonr. 987 255 005
Prestegaten 3A, 3126 Tønsberg, Norge.

 

Hvilke personopplysninger kommer vi til å behandle?

Vi vil behandle de personopplysningene du gir eller har gitt oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet vårt ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Denne innsamlingen gjøres for å administrere dine kjøp eller for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg som kunde. Personopplysningene som Gitarsenteret behandler inkluderer ditt navn, ditt fødselsnummer, din e-postadresse, din kjøps-, betalings- og bestillingshistorikk, din leveringsadresse, din IP-adresse og ditt telefonnummer.

 

Bruk av personopplysninger

Opplysningene vil kunne brukes for identifikasjon, direktemarkedsføring, kundeundersøkelser, nyhetsbrev og statistikk. Kan når som helst kontakte oss for å velge bort eventuell markedsføring rettet mot deg som kunde.

I nyhetsbrevene fra oss vil du finne link for avregistrering nederst i e-posten.

 

Hvem behandler dine opplysninger?

Gitarsenteret AS har selv ansvar for kundeservice, behandling av mail og nyhetsbrev utsendinger .

Følgende andre selskap er sentrale når dine opplysninger behandles:

  • Klarna: Fakturahåndtering, Visa- og Mastercard- transaksjoner

  • Sentrum Regnskapskontor: Har hovedregnskapet for Gitarsenteret (har ikke noe med fakturering til deg som kunde).

  • Google: Brukes ifht annonsering

Alle transaksjoner som blir foretatt på nettsiden sjekkes av Klarna som også foretar kredittopplysninger (les mer om personvern hos Klarna her). Gitarsenteret behandler selv ikke informasjon knyttet til ditt kredittkort. Dersom du har oppgitt personnummeret ditt i forbindelse med et kjøp, kommer dette til å blir behandlet av Klarna.

 

Gitarsenteret bruker Google sine annonsetjenester. Annonsering via Google Analytics målrettes basert på kundens interesser, demografi og tidligere bruk av nettstedet. Du kan lese mer om Googles innsamling, deling og bruk av data her.

 

Beskyttelse av dine personopplysninger

Gitarsenteret AS bruker SSL på sine nettbutikker. Secure Socket Layer er en protokoll for sikker overføring av opplysninger over Internett og andre nettverk. Som kunde må du selv sjekke at SLL ikke er skrudd av i innstillingene for nettleseren.

 

Hvor lenge oppbevarer Gitarsenteret dine personopplysninger?

Hvis du er registrert kunde hos brahandel.no, eller har meldt deg på vårt nyhetbrev, kommer opplysningene dine til å bli oppbevart inntil du melder deg av.

Du kan når som helst melde deg av fra å være kunde eller nyhetbrev abbonnement.

 

Tilgang til, oppdatering av og korrigering av personopplysningene dine

I samsvar med gjeldende personopplysnings lovgivning, har du rett til å kostnadsfritt motta informasjon om hvilke av personopplysningene dine som behandles av oss – uansett hvordan disse er samlet inn. Hvis du ønsker å motta slik informasjon, kan du sende en skriftlig forespørsel til oss. En slik forespørsel må være underskrevet av deg og sendt med vanlig post til adressen oppgitt i første del av denne personvernerklæringen. Forespørselen kan ikke sendes med e-post.

Gitarsenteret ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Dersom noen av opplysningene du har oppgitt til brahandel.no endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse eller navn, eller hvis du ønsker å endre brukerkontoen din, må du gi oss korrekte opplysninger ved å sende oss en e-post. Du har alltid rett til å be om at personopplysningene dine korrigeres, blokkeres eller slettes.

Personopplysningene dine kommer ikke til å bli behandlet for formål relatert til direktemarkedsføring dersom du motsetter deg slik behandling. Du har alltid rett til å tilbakekalle et mulig gitt samtykke til å behandle personopplysninger. Slik tilbakekalling vil kunne være begrenset til å omfatte kun en del av behandlingen, for eksempel den som er knyttet til direktemarkedsføring.

 

Lenker

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder, men denne personvernerklæringen gjelder kun brahandel.no. Dersom du lenkes videre til et annet nettsted, må du lese personvernerklæringen som gjelder for det nettstedet. Gitarsenteret er ikke ansvarlig for hvordan personopplysningene dine behandles av eller på andre nettsteder.

 

Endringer i personvernerklæringen

Gitarsenteret forbeholder seg retten til når som helst å foreta endringer i denne personvernerklæringen, i den grad det er nødvendig for å rette opp feil eller for å etterleve nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i personvernerklæringen publiseres på nettstedet.

 

Dine rettigheter

Når du er logget inn på brahandel.no har du innsyn i dine personopplysninger og kan endre disse. Du kan også se din kjøpshistorikk på kjøp som er gjennomført når du har vært innlogget.

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med brahandel.no sin kundeservice. Kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på brahandel.no.

Dersom du er uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til kundeservice@brahandel.no

 

Du kan klage på hvordan Gitarsenteret behandler dine opplysninger til:

Datatilsynet

Postboks 8177

0034 Oslo

E-post: postkasse@datatilsynet.no

telefon: 22 39 69 00